Hirsch Voyager Horlogeband voor Omega Vouwsluiting Italiaans Kalfsleer Goudbruin

Hirsch Voyager Horlogeband voor Omega Vouwsluiting Italiaans Kalfsleer Goudbruin
 

    Opties

€109,00
 In winkelmandje

De Hirsch Voyager is een horlogeband die qua maten exact past aan Omega horloges met de Omega vouwsluiting: een vouwsluiting waarbij het einde van de lange bandhelft onder de vouwsluiting door loopt. Daarnaast past de band aan ieder horloge met een normale rechte aanzet.

Deze Hirsch Voyager is gemaakt van plantaardig gelooid Italiaans kalfsleer met een buitengewoon fijne nerf. Met de Hirsch Rembordé-technologie is het kalfsleer naadloos bevestigd aan het zeer soepele Oysterglove voeringleder.

De horlogebanden voor Omega vouwsluiting hebben twee maten die van belang zijn: de breedte van de band aan het horloge (het eerste getal bij de keuze) en de breedte van de band bij de bevestiging aan de vouwsluiting (het tweede getal bij de keuze). Heeft u bijvoorbeeld een horlogeband die bij het horloge 22 millimeter breed is en bij de bevestiging aan de vouwsluiting 18 mm, dan kiest u "22-18 mm".U kunt de verschillende mogelijkheden in de tabel hieronder vinden.

Deze Hirsch Voyager is verkrijgbaar (=) in de volgende maten:

Breedte band in mm 20 22
Breedte band bij vouwsluiting (mm) 18 18
Dikte band bij kast (mm) 4,5 4,8
Dikte band bij vouwsluiting (mm) 1,8 1,8
Lengtemaat*    
L - 20,5 cm (105/100 mm)

* De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf per bandje afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Hirsch
Type Voyager
Code 07175470
Kleur bruin - licht
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering Oysterglove
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Dikte horlogekant/punt zie tabel
Gevuld ja
Type sluiting vouwsluiting
Materiaal sluiting antiallergisch RVS
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt ja
Prijscategorie 75,- en meer

Aanbevolen producten

Marc Coblen Bezel 42mm Zwart Staal Paarse Stenen - MCB42B204

Een 42mm Marc Coblen en TW Steel Marc Coblen Edition vervangende bezel (horlogering, lunette) van zwart gecoat roestvrij staal met paarse stenen. De horlogering is eenvoudig zelf te vervangen door deze er eenvoudigweg op te draaien.

€49,00 €4,95

Apple Blue NATO G10 Military Nylon Strap - SS

Deze NATO band van het Nederlandse merk Superstrap is gemaakt van sterk geweven nylon. De uiteinden zijn door middel van laser gesealed waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft en de RVS gesp en bandhouders zijn voor extra stevigheid doorgestikt.

€15,50

Diesel DZ7288 Horlogeband Cognac Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7288 . De band is gemaakt van cognac kleurig leer en komt met een originele Diesel gesp.

€38,50

Michael Kors MK2388 Horlogeband Beige Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2388 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00