Alligator Kalfsleer Horlogebandje Lenzers Wit 24mm

Alligator Kalfsleer Horlogebandje Lenzers Wit 24mm
 

    Opties

€9,95 €29,95
 In winkelmandje

Een stoere horlogeband gemaakt van soepel kalfsleer met alligator structuur, dat past aan ieder groter horloge. De band is van stevig stiksel voorzien en heeft een roestvrijstalen gesp, met in het midden het logo van producent Lenzers. Deze band is geschikt voor horloges van alle merken met een standaard (rechte) aanzet.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Lenzers
Type Alligator
Kleur wit
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur alligator
Voering leer
Lengte excl. gesp 205 mm
Lengte gesp-/gatenkant 80/125 mm
Dikte horlogekant/punt 4,5/4 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ7374 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7374 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€44,00

Apple Watch Adapters voor 42mm en 44mm Apple Watch

Met deze speciaal voor de 42-mm en 44-mm Apple Watch gemaakte adapters (let op, ze zijn niet door Apple gemaakt), kunt u ieder universeel horlogebandje op onze website aan uw Apple Watch bevestigen!

€9,95

Fossil ME3043 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer ME3043 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00