Maurice Lacroix Eliros Easychange Horlogeband Saffiano Bruin 16mm

Maurice Lacroix Eliros Easychange Horlogeband Saffiano Bruin 16mm
 

    Opties

€95,00
 In winkelmandje

Een Maurice Lacroix horlogeband gemaakt van kalfsleer met saffiano structuur, voorzien van het Maurice Lacroix "M" logo en met "easychange" bandpennen, waardoor de band zonder gereedschap zelf te verwisselen is.

Aan de horlogeband zit een Maurice Lacroix gesp van rose goudkleurig roestvrij staal. De band is gemaakt voor de Eliros modellen, maar is ook geschikt voor ieder ander Maurice Lacroix horloge waarvan de bandmaat overeenkomt met de aangeboden maten. Weet u niet zeker hoe u de maat van uw band moet meten, lees dan deze instructie.

Wij zijn officieel dealer van Maurice Lacroix horlogebanden. Wij verkopen alleen echte Maurice Lacroix banden.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Maurice Lacroix
Type Eliros
Soort leer kalfsleer
Structuur saffiano
Voering kalfsleer
Gevuld ja
Type sluiting ML gesp
Materiaal sluiting RVS
Waterdicht nee
Land van herkomst Zwitserland

Aanbevolen producten

TW Steel Horlogebandje Khaki Canvas 22mm

De originele vervangende khaki (beige) TW Steel TWS601 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor TW Steel Volante horloges, maar ook zeer geschikt voor alle andere TW Steel horloges met een 22 millimeter band.

€48,00

TW Steel CEO Adesso Horlogebandje CE7016 Blauw 24mm

De originele vervangende blauwe TW Steel CEB7016 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel CE7016 CEO Adesso, maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 24 millimeter band

€78,00