Pitone Echt Python Slangenleer Horlogebandje Blauw

Pitone Echt Python Slangenleer Horlogebandje Blauw
 

    Opties

€39,95 €99,00
 In winkelmandje

LET OP! Python leer heeft een losse structuur, de schubben zijn duidelijk voelbaar als over het leer gestreken wordt en ze zijn daardoor eerder vatbaar voor slijtage. Python lederen horlogebanden zijn daarom minder geschikt voor dagelijks gebruik. Iedere horlogeband is uniek, de schubben kunnen in kleurstelling en grootte verschillen.

Een luxueus, echt python slangen lederen horlogebandje, met de voor een slangenleer onmiskenbare schubben, dat gemaakt is in Italië. De tekening kan per bandje flink verschillen, waardoor iedere band uniek is. Een prachtige horlogeband voor ieder klassiek en elegant horloge.

Deze python horlogeband is verkrijgbaar (=✔) in de volgende maten:

Breedte band in mm 16 18
Breedte band bij gesp (mm) 14 14
Dikte band aan kast (mm) 3,8 3,8
Lengtemaat*    
M/L - 19 cm

* De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf per bandje afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Pryngeps
Type Pitone
Kleur blauw
Materiaal leer
Soort leer slangenleer
Structuur python
Voering leer
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting staal
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht nee
Land van herkomst Italië