Daniel Wellington 18mm Classic Winchester NATO Horlogebandje Rose Gouden Gesp

Daniel Wellington 18mm Classic Winchester NATO Horlogebandje Rose Gouden Gesp
 

    Opties

€22,50 €25,00
 In winkelmandje

De originele vervangende 18 millimeter brede NATO horlogeband voor de Daniel Wellington Classic Winchester met een horlogekast diameter van 36 millimeter, gemaakt van geweven kwaliteits nylon en met een originele Daniel Wellington gesp van ros�goud roestvrij staal.

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Classic collectie met een horlogekast diameter van 36 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel Wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Deze Daniel Wellington NATO horloge band is 225 millimeter lang en geschikt voor polsen met een omvang tot 19 centimeter.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Classic Winchester
Code 0706DW
Kleur roze
Materiaal Nylon (Nato/Zulu)
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Waterdicht Yes
Handgemaakt No

Aanbevolen producten

Diesel DZ1793 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1793. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€42,00

Fossil FS4835 Horlogeband Blauw Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer FS4835 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00