Daniel Wellington 20mm Classic Warwick NATO Horlogebandje Rose Gouden Gesp

Daniel Wellington 20mm Classic Warwick NATO Horlogebandje Rose Gouden Gesp
 

    Opties

€35,00
 In winkelmandje

De originele vervangende 20 millimeter brede NATO horlogeband voor de Daniel Wellington Classic Warwick met een horlogekast diameter van 40 millimeter, gemaakt van geweven kwaliteits nylon en met een originele Daniel Wellington gesp van roségoud roestvrij staal.

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Classic collectie met een horlogekast diameter van 40 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel Wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Deze Daniel Wellington NATO horloge band is 250 millimeter lang en geschikt voor polsen met een omvang tot 21 centimeter.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Classic Warwick
Code 0305DW
Kleur groen
Materiaal nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting rosé rvs
Waterdicht ja
Handgemaakt nee
Prijscategorie € 25,- tot € 40,-

Aanbevolen producten

Michael Kors MK8447 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8447 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00