Hirsch Camelgrain Horlogebandje No Allergy Bruin

Hirsch Camelgrain Horlogebandje No Allergy Bruin
Hirsch Camelgrain Horlogebandje No Allergy Bruin Hirsch Camelgrain Horlogebandje No Allergy Bruin

    Opties

€46,00
 In winkelmandje

De Hirsch Camelgrain heeft een natuurlijk leernerf in aardekleuren met een lichte vulling. De nieuwe Camelgrain horlogeband is voorzien van het Hirsch No Allergy System, een antiallergische voering aan de binnenkant van het bandjes, waardoor het draagcomfort bijzonder hoog is. De Hirsch Camelgrain komt aan een nikkelvrije, klassieke sluiting die 2 mm smaller is dan de band.

De Hirsch Camelgrain in 12 en 14 mm is 180 millimeter lang (70/110) en in de maten 16, 18 en 20 mm 200 millimeter lang (80/120).

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Hirsch
Type Camelgrain
Code 01009015-L
Kleur bruin - donker
Materiaal leer
Soort leer leer
Structuur generfd
Voering leer - antiallergisch
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Dikte horlogekant/punt 4/2,5 mm
Gevuld licht
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting staal - antiallergisch
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt nee
Prijscategorie 25,- tot 40,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ7256 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7256. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€38,50

Michael Kors MK2574 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2574 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00