Hirsch Camelgrain Horlogebandje No Allergy Zwart

Hirsch Camelgrain Horlogebandje No Allergy Zwart
Hirsch Camelgrain Horlogebandje No Allergy Zwart Hirsch Camelgrain Horlogebandje No Allergy Zwart

    Opties

€46,00
 In winkelmandje

De Hirsch Camelgrain heeft een natuurlijk leernerf in aardekleuren met een lichte vulling. De nieuwe Camelgrain horlogeband is voorzien van het Hirsch No Allergy System, een antiallergische voering aan de binnenkant van het bandjes, waardoor het draagcomfort bijzonder hoog is. De Hirsch Camelgrain komt aan een nikkelvrije, klassieke sluiting die 2 mm smaller is dan de band.

De Hirsch Camelgrain in 12 en 14 mm is 180 millimeter lang (70/110) en in de maten 16, 18 en 20 mm 200 millimter lang (80/120).

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Hirsch
Type Camelgrain
Code 01009050-L
Kleur zwart
Materiaal leer
Soort leer leer
Structuur generfd
Voering leer - antiallergisch
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Dikte horlogekant/punt 4/2,5 mm
Gevuld licht
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting staal - antiallergisch
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt nee
Prijscategorie 25,- tot 40,-

Aanbevolen producten

Hirsch Crocograin Horlogebandje Bruin

De Hirsch Crocograin is de horlogeband voor liefhebbers van klassieke lederen horlogebanden: eersteklas natuurleder met een perfect aandoende krokodillenprint.

€29,00

TW Steel Horlogebandje CE3001 Grijs 26mm

De originele vervangende grijze TW Steel CEB3001 horlogeband gemaakt voor de TW Steel CE3001 CEO Goliath, maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 26 millimeter band

€55,00