Hirsch Mariner Horlogeband 100m Waterdicht Donkerbruin

Hirsch Mariner Horlogeband 100m Waterdicht Donkerbruin
 

    Opties

€51,00
 In winkelmandje

De Hirsch Mariner is een 100 meter waterproof sport-horlogeband die ook tegen een stootje kan. De horlogeband is gevoerd met zacht en huidvriendelijk Oysterglove Supersoft leder. Dankzij een speciale veredeling, stoot het kalfsleder van de Mariner water af en droogt het bijzonder snel, waardoor het bandje geschikt is voor een actieve levensstijl, en de net zo mooie als functionele horlogeband zelfs geschikt is om mee te zwemmen en duiken! De Mariner is fraai doorstikt met contrasterend wit stiksel en is vanuit het midden oplopend gevuld, tot een flinke dikte aan de horlogekant.

De Hirsch Mariner komt aan een nikkelvrije stalen gesp die 2 mm smaller is dan de band.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Hirsch
Type Mariner
Code 14502110-L
Kleur bruin - donker
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Lengte excl. gesp 200 mm (L)
Lengte gesp-/gatenkant 80/120 mm
Dikte horlogekant/punt 5/2,5 mm
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting antiallergisch staal
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht ja
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt nee
Prijscategorie 25,- tot 40,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ5102 Horlogeband Wit Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ5102 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€38,50

Diesel DZ1731 Horlogeband Wit Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1731 . De band is gemaakt van wit leer en komt met een originele Diesel gesp.

€38,50