Hirsch Regent Horlogebandje Echt Alligator Flankleer Mat Zwart

Hirsch Regent Horlogebandje Echt Alligator Flankleer Mat Zwart
 

    Opties

€154,00
 In winkelmandje

De zeer herkenbare, kleine, haast ronde schubben geven de nobele herkomst van het bandje weg: het beste flankleer van een echte alligator. Het grootste draagcomfort wordt verzekerd door de zachte, zeer soepele, water- en zweetafstotende lederen voering en de nikkelvrije stalen gesp die 2 mm smaller is dan de band. Een horlogebandje van tijdloze schoonheid, waar de drager altijd van zal genieten. De Hirsch Regent wordt gedragen aan veel horlogemerken, zoals A. Lange & Söhne, Baume & Mercier, IWC, Jaeger-LeCoultre, Longines, Omega en Rolex als horlogeband voor klassieke modellen.

Bovenleder: Alligator Flankleer
De huid van de alligator heeft zich niet alleen als een van de kostbaarste, maar ook als de meest gevraagde ledersoort binnen de horlogebranche ontwikkeld. De door Hirsch gebruikte flankdelen met het voor het materiaal typische, ovale nervenbeeld, zijn afkomstig van farmbestanden in het zuiden van de Verenigde Staten, waar onder strenge controle van de overheid gefokt wordt en zodoende bijgedragen wordt aan het behoud van het wildbestand.

Alligatorflanken (delen aan de zijkant) zijn zacht en bijzonder goed geschikt voor het maken van horlogebanden, waar het optische effect volledig kan ontplooien met de ronde, licht verheven schubben. De elegante 2-kleurenschakering en de zijdeachtige glans, die ontstaat door het borstelen, zijn het teken van de deskundige veredeling door een echte lederspecialist.

Voeringleder: Hirsch Softglove
Softglove is een van de meest gebruikte voeringledersoorten, dat zich gedurende de jaren al miljoenen keren bewezen heeft. Het materiaal wordt vezeldiep gekleurd en zonder enige afwerking verder verwerkt en voelt daardoor als een stuk puur natuur aan de huid. Softglove is bijzonder vezelvast en zorgt voor het grootste draagcomfort door het aangename zachte oppervlak.

De Hirsch Regent horlogeband in mat zwart is verkrijgbaar (=✔) in de volgende maten:

 

Breedte band in mm:

16

17

18

19

20

Breedte band bij gesp (mm):

14

14

16

16

16

Dikte band aan kast (mm): 3,2 3,4 3,6 3,8 4,0

Lengtemaat*

 

 

 

 

 

M - 18 cm (7/11)

L - 20 cm (8/12)

 

 

 

 * De maat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

 

Merk Hirsch
Type Regent
Code 04107159
Kleur zwart
Materiaal leer
Soort leer alliagtorleer
Structuur alligator
Voering leer
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Dikte horlogekant/punt zie tabel
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting antiallergisch staal
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt ja
Prijscategorie 75,- en meer