Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Klemsluiting Mississippi Alligator Bruin 20/18 mm

Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Klemsluiting Mississippi Alligator Bruin 20/18 mm
Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Klemsluiting Mississippi Alligator Bruin 20/18 mm Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Klemsluiting Mississippi Alligator Bruin 20/18 mm Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Klemsluiting Mississippi Alligator Bruin 20/18 mm Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Klemsluiting Mississippi Alligator Bruin 20/18 mm

    Opties

€220,00
 In winkelmandje

Een Maurice Lacroix horlogeband voor Pontos modellen met klemsluiting (geen vouwsluiting!), gemaakt van echt Mississippi alligator leer. De naar het middel gevulde horlogeband is voorzien van het CITES label, wat garandeert dat het leer afkomstig is van alligators die niet uit het wild gevangen zijn. De horlogeband is aan de horlogekant 20 millimeter breed en bij de klemsluiting 18 millimeter. De band komt zonder sluiting, die kunt u overzetten van uw oude band.

De band is totaal 19,6 centimeter lang: 8 centimeter aan de korte en 11,6 centimeter aan de lange kant. U krijgt bij iedere Maurice Lacroix twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

Wilt u deze horlogeband eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en bezoek ons in Rotterdam. Wij zijn officieel dealer van Maurice Lacroix horlogebanden. Wij verkopen alleen echte Maurice Lacroix banden.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Maurice Lacroix
Type Pontos
Kleur bruin - donker
Materiaal leer
Soort leer alligator
Structuur alligator
Voering kalfsleer
Lengte excl. gesp 196 mm
Dikte horlogekant/punt 5/2,5 mm
Type sluiting klemsluiting
Breedte bij sluiting 18 mm
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt ja

Aanbevolen producten

Diesel DZ4191 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4191 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€49,00

Waffle Strap Rubberen Horlogeband Rood Zwart

Een rubberen horlogeband, geinspireerd op de Seiko waffle horlogeband uit de jaren 1970. Aan de zeer soepele horlogeband zit een stalen passant en een stalen gesp
€14,95 €12,50