Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Klemsluiting Mississippi Alligator Zwart

Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Klemsluiting Mississippi Alligator Zwart
Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Klemsluiting Mississippi Alligator Zwart Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Klemsluiting Mississippi Alligator Zwart Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Klemsluiting Mississippi Alligator Zwart Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Klemsluiting Mississippi Alligator Zwart

    Opties

€220,00
 In winkelmandje

Een Maurice Lacroix horlogeband voor Pontos modellen met klemsluiting (geen vouwsluiting!), gemaakt van echt Mississippi alligator leer. De naar het middel gevulde horlogeband is voorzien van het CITES label, wat garandeert dat het leer afkomstig is van alligators die niet uit het wild gevangen zijn.

De horlogeband is aan de horlogekant (naar keuze/behoefte) 20 of 22 millimeter breed en bij de klemsluiting 18 millimeter. De band komt zonder sluiting, die kunt u overzetten van uw oude band.

De band is totaal 19,6 centimeter lang: 8 centimeter aan de korte en 11,6 centimeter aan de lange kant. U krijgt bij iedere Maurice Lacroix twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

Wilt u deze horlogeband eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en bezoek ons in Rotterdam. Wij zijn officieel dealer van Maurice Lacroix horlogebanden. Wij verkopen alleen echte Maurice Lacroix banden.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Maurice Lacroix
Type Pontos
Kleur zwart
Materiaal leer
Soort leer alligator
Structuur alligator
Voering kalfsleer
Lengte excl. gesp 196 mm
Lengte gesp-/gatenkant 80/116 mm
Dikte horlogekant/punt 5/2,5 mm
Type sluiting klemsluiting
Breedte bij sluiting 18 mm
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt ja

Aanbevolen producten

Fossil Jaqcueline Mini ES4410 Horlogeband Blauw Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge Jaqcueline Mini met kastnummer ES4410 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€50,00