Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Vouwsluiting Louisiana Kroko-Kalf Zwart 20/18

Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Vouwsluiting Louisiana Kroko-Kalf Zwart 20/18
Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Vouwsluiting Louisiana Kroko-Kalf Zwart 20/18 Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Vouwsluiting Louisiana Kroko-Kalf Zwart 20/18 Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Vouwsluiting Louisiana Kroko-Kalf Zwart 20/18 Maurice Lacroix Pontos Horlogeband Vouwsluiting Louisiana Kroko-Kalf Zwart 20/18

    Opties

€80,00
 In winkelmandje

Een Maurice Lacroix horlogeband speciaal voor het model 'Pontos' met de vouwsluiting waarbij de kant van de band waarin de gaten zitten, onder de andere bandhelft vouwt. De horlogeband is gemaakt van kalfsleer met een prachtige Louisiana-krokodil look. De horlogeband is aan de horlogekant 20 millimeter breed en bij de vouwsluiting 18 millimeter. De band komt zonder vouwsluiting, die kunt u overzetten van uw oude band.

De band is totaal 19,2 centimeter lang: 8,4 centimeter aan de korte en 10,8 centimeter aan de lange kant. U krijgt bij iedere Maurice Lacroix twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

Wij zijn officieel dealer van Maurice Lacroix horlogebanden. Wij verkopen alleen echte Maurice Lacroix banden.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Maurice Lacroix
Type Pontos
Kleur zwart
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur krokodil
Voering kalfsleer
Lengte excl. gesp 192 mm
Lengte gesp-/gatenkant 84/108 mm
Dikte horlogekant/punt 5/2,5 mm
Type sluiting vouwsluiting
Breedte bij sluiting 18 mm
Land van herkomst Zwitserland

Aanbevolen producten