Army Green Superstrap Mega NATO Nylon Strap - SS/Matte

Army Green Superstrap Mega NATO Nylon Strap - SS/Matte
Army Green Superstrap Mega NATO Nylon Strap - SS/Matte Army Green Superstrap Mega NATO Nylon Strap - SS/Matte Army Green Superstrap Mega NATO Nylon Strap - SS/Matte Army Green Superstrap Mega NATO Nylon Strap - SS/Matte

    Opties

€15,50
 In winkelmandje

De MEGA NATO horlogeband van Superstrap heeft een extra grote roestvrijstalen gesp, grotere en stevige vierhoekige bandhouders en is gemaakt van extra sterk geweven nylon. Alle uiteinden en gaten zijn door middel van laser gesealed, waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft. De gesp en bandhouders zijn gemaakt van extra zwaar roestvrij staal en zijn naar keuze te bestellen in gepolijst (foto POS, glanzend) of matte (foto MATTE) uitvoering.

De groene MEGA NATO horlogeband in 20 en 22 millimeter is 280 millimeter lang en geschikt voor polsen met een omvang van 16 tot 21 centimeter. Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze band gratis bandpennen, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld, het en kan van een bandje van een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Superstrap
Type MEGA NATO
Kleur groen
Materiaal nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp 28 cm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Fossil ES3865 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer ES3865 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00

Michael Kors MK3544 Horlogeband Goud Mesh (Milanese)

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK3544 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€79,00

TW Steel Horlogebandje CS15 - Camel 22mm

Originele vervangende TW Steel TWS15 horlogeband voor CS15 horloges, gemaakt van bruin kalfsleer met een stalen uiteinde en wit stiksel en een breedte van 22 mm.

€58,00

TW Steel CEO Adesso Horlogebandje CE7014 Bruin 24mm

De originele vervangende bruine TW Steel CEB7014 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel CE7014 CEO Adesso, maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 24 millimeter band

€78,00